Η εταιρεία

Ή εταιρεία "Αλλαντικά Δανάη" ιδρύθηκε το 1981 από το Δημήτριο Γιαννακό. Ο ίδιος και η γυναίκα του - η κυρά Δανάη, στην οποία οφείλεται και η ονομασία της εταιρείας - ασχολούνται με την παρασκευή τριών κωδικών: παστουρμάς, σουτζούκι και λουκάνικο.

Εν έτει 2011 και αφού η σκυτάλη έχει παραδοθεί στα παιδιά - Κωνσταντίνο και Άννα Γιαννακού- η εταιρεία δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στην παραγωγή gourmet προϊόντων, πράγμα που την διαφοροποιεί από τον υπόλοιπο κλάδο της αλλαντοποιίας και την οδηγεί σε προϊόντα ποιοτικής οδού.

Παραδοσιακές συνταγές από πολλά μέρη της Ελλάδος - για τον καβουρμά της Θράκης, την παραδοσιακή πηχτή της Αργολίδας, το πρασσάτο λουκάνικο της Καρδίτσας, το παστό ή σύγκλινο του Γυθείου, το ξυδάτο καπνιστό μεζέ των Χανίων - καθώς επίσης και συνταγές από Πολωνία για καπνιστά προϊόντα στην οξυά, όπως μπριζόλα, ψαρονέφρι, χοιρομέρι και γαλοπούλα γίνονται πράξη και αποτελούν κύρια προϊόντα παραγωγής στην εταιρεία μας.

Το προϊόν που θυμίζει παράδοση είναι αποτέλεσμα κυρίως χειρωνακτικής εργασίας και απαιτεί μεράκι και αγάπη για να παραχθεί.

Ο εκσυγχρονισμός της εταιρείας σε θέματα υποδομών - εναρμονισμένων με τα κοινοτικά πρότυπα - η διασφάλιση προϊόντων υγειονομικά ελεγμένων από την παραλαβή των πρώτων υλών έως και τη διανομή με την τήρηση του HACCP, πράγμα που θυμίζει μέλλον, συγκλίνουν με το παλιακό ή την παράδοση και αποδίδουν ένα άψογο αποτέλεσμα γαστρονομικού ενδιαφέροντος για τον καταναλωτή.

Το παραδοσιακό αλλαντικό της κυρα Δανάης, με τους νέους ιδιοκτήτες πλέον, υπόσχεται πως η παράδοση στην ποιότητα θα συνεχίσει να προχωρά στον δρόμο που χάραξε η κυρα ΔΑΝΑΗ.

Εδώ η ποιότητα είναι οικογενειακή υπόθεση.

Στα αλλαντικά "Κυρα Δανάη" εδώ και πολλά χρόνια δημιουργούμε υψηλής ποιότητας αλλαντικά που παράγουμε με πολλή αγάπη και μεράκι.

Καλέστε μας στο : 210 4822107